Friday, February 18, 2011

Marina feministica

Feminizam graniči s bolešću, paranojom, ludilom

Što misliš o feminizmu?
– Meni je to nešto tuđe. Mislim da su sve te feministice isfrustrirane. Držim da taj njihov feminizam graniči s paranojom, ludilom i bolešću. Za mene je to bolest, nešto kao homoseksualizam. To je daleko od mene. Odričem se feminizma. To su deformirane ličnosti koje se odriču muškarca u prirodnom smislu u kojem on postoji.

Iz ovoga se naslućuje i tvoj stav prema homoseksualnosti...
– Pa neka vole muškarce ako im se žene ne sviđaju. No homoseksualizam često proizlazi iz toga što ti muškarci nisu naišli na nekakav adekvatan odziv kod žena, pa su se okrenuli muškarcima. To su ti jadnici koji su pokušali sa ženama i u tom se kontaktu osjetili nesigurnim. Seksualni je nagon postojao, postojala je potreba. Ima mladića koji su to počeli raditi iz mode. Na primjer, čuli su da je Bowie homić. Ali ja sam čitala da on nije homoseksualac i da je on to izjavio samo zato da bi iza sebe imao homoseksualce. I te su budale nasjele. Vjerujem da je slično i s lezbijkama, da su sve one jednom osjetile potrebu za muškarcem, a kad nisu od muškaraca dobile ono što su željele, onda su to dobile od žena. To ne osuđujem. Može muškarac muškarca privlačiti ili žena ženu. Treba unijeti više ležernosti u te njihove odnose.

2 comments:

  1. Treba je pitati je l' to sad voli LGBT populaciju jer nema šta jesti ili se zapravo malo kultivisala.

    ReplyDelete
  2. Duboko i optimistično verujem da su ljudi sposbni za promenu, i sebe i svojih stavova, jer ako nisu - e, onda smo u k.
    Da li je to ovde slučaj - nemam pojma, ne pratim lik i delo dotične.

    Uredništvo :)

    ReplyDelete